Ankarada Patlama

Askeri personeli taşıyan servis araçları kırmızı ışıkta beklediği sırada hızla aralarına dalan bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. Can kaybı olmazken patlama sonrası çıkan yangını söndürme çalışmaları sürüyor.


Dunya Almanya Da Patlama 3 Olu Ankara Haber Almanya Dunya Bremen

Ankarada güçlü bir patlama sesi duyuldu.

Ankarada patlama. Ekipler yangına müdahale ediyor. Oldukça fazla patlayan havai fişekler sonrası silah sesleri de çıktı. Yangına ve patlamaya neden olan doğalgaz vanasının dün Torunlar Gıda bünyesindeki BaşkentGaz ekiplerince değiştirildiği iddia edildi.

Havai fişekler patlama sesleri sonrası silah sesleri duyulunca vatandaşlar korktu. MTAdan yapılan açıklamada patlamanın kurumun ısı santralinden kaynaklandığı belirtilirken Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada patlama sonrası meydana gelen yangının söndüğü bildirildi. 1 day agoAnkarada Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü MTA yerleşkesinde doğal gaz vanasında art arda 2 büyük patlama meydana geldi.

MTAdan yapılan açıklamada Kurum girişindeki doğalgaz vanamızda patlama meydana gelmiştir. Hürriyetin emniyet kaynaklarından edindiği bilgiye göre Ankaranın dört bir tarafından duyulan büyük patlama sesinin nedeni belli oldu. Son dakika ankara patlama haberleri de dahil olmak üzere toplam 296 haber bulunmuştur.

Patlama sonrası ufak çaplı bir Yangın çıktı. Son dakika ankarada patlama haberleri de dahil olmak üzere toplam 54 haber bulunmuştur. Ostim Sanayi Sitesinde bulunan Mega Centerdaki bir tesiste patlama meydana geldi.

Ankarada patlama sesleri sebebi şok etti. 1 day agoAnkarada İnönü Bulvarı MTA Kampüsü yakınında doğalgaz patlaması ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ankara Patlama ile ilgili tüm video fotoğraf açıklamalar ve flaş haberler.

Tekirdağda eşini benzin dökerek yakan kocanın müebbet hapsi istendi. 1 day agoAnkarada patlama sesi. Patlamanın sebebine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Ankarada patlama sesi duyuldu. Ankarada vergi dairesindeki. Patlama anı da ortaya çıktı.

Ankara Patlama haberi sayfasında en son yaşanan ankara patlama gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne CNN Türke eklenen ankara patlama haber başlıkları yer almaktadır. 1 day agoSON DAKİKA Ankarada patlama haberi gündeme düştü. Abone ol Subscribe.

Ankarada bir vatandaş sokağa çıkma yasağını protesto etmek için havai fişek patlattı. Patlamalar sebebiyle 30 kişi öldü. Ankarada Maden Tetkik ve Arama MTA kampüsü yakınında şiddetli bir patlama meydana geldi.

Patlama sonrası yangın çıktı bölgeye. Ankarada büyük bir patlama meydana geldi. ANKARADA PATLAMA ANI SONRASIANKARADA HAİN SALDIRIterörülanetliyoruz.

Ankarada korkutan bir patlama sesi duyuldu. Patlamanın yaşandığı dört katlı binanın iki katı tamamen. Sarıyerde alkollü sürücü 17 yaşındaki Hüseyine çarptı.

Ankarada patlama mı oldu Patlama nerede oldu Neden patlama oldu Ankarada Eskişehir yolu üzerindeki Maden Tetkik Arama Genel. Maden Tetkik ve Arama MTA Genel Müdürlüğü Yerleşkesinde patlama meydana geldi. Patlamanın doğal gaz hattında olduğu tahmin ediliyor.

Eskişehir yolundaki yerleşkede sabah saatlerinde yaşanan. Ankara Patlama haberleri güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın. AnkaraDa Patlama haberi sayfasında en son yaşanan ankarada patlama gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne CNN Türke eklenen ankarada patlama haber başlıkları yer almaktadır.

Eskişehir yolundaki yerleşkede sabah saatlerinde doğal gaz iletim hattında oluşan gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamanın. 1 day agoAnkarada MTA Kampüsü yakınında patlama. MTA Genel Müdürlüğü yerleşkesinde meydana gelen patlamanın detayları ortaya çıktı.

Sıfır otomobillerde fiyat artışları başladı. Maden Tetkik ve Arama MTA Genel Müdürlüğü Yerleşkesinde patlama meydana geldi. Ankarada Dumlupınar Bulvarında MTA Genel Müdürlüğünün önünde bir Patlama meydana geldi.

Ankarada İnönü Bulvarını Dikmen Caddesine bağlayan Merasim Sokakta askeri servis araçlarının geçişi sırasında patlama meydana geldi. Ankarada Eskişehir yolu üzerindeki Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü yerleşkesinde bir patlama oldu. Patlama sonrası çıkan yangın 25 saatte.

Ankarada çöplükte patlama Ankaranın Polatlı ilçesinde çöplük alanda metan gazı sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. Use UpDown Arrow keys to increase or decrease volume. 1 day agoMaden Tetkik ve Arama MTA Genel Müdürlüğü Ankarada kurumun ısı santralinde meydana gelen patlamada yaralanma ve can kaybı olmadığını bildirdi.


Kurdi Pkk Diduga Kuat Pelaku Bom Ankara Kiblat Ankara Worlds Of Fun Attack


Haber Panosundaki Pin


Ankara Blast At Least 28 Dead In Turkish Capital Explosion Turkish Military Ankara Turkish Soldiers


Canli Blog Ankara Da Miting Oncesi Patlama 35 E Yakin Olu Ankara Blog


Hafter Forces Again Target Civilians In Libya 2 Dead 8 Injured In 2020 Libya World New World


Dunya Azez De Patlama 4 Oluankaraninsesi Com Dunya Hayat Suriye


Is Guvenligi Panosundaki Pin


Ankara Da Yine Patlama Olu Ve Yarali Sayisi Cok Ankara


Iran Da Internet Yasagi Guvenlik Saglanana Kadar Surecek News Haber Outdoor Decor Outdoor Decor


Esenyurt Ta Sanayi Sitesinde Patlama 2021 Sakura Sehir Sanayi Sitesi


Olumcul Beyrut Patlamasi Iste An Ve An Patlama Videolar


Asayis Ankara Da Korkutan Yangin Ankara Haber Yangin Ankara Korku


Ukrayna Da Sendika Binasini Yaktilar 38 Olu Http Turkyurdu Com Ukraynada Sendika Binasini Yaktilar 38 Olu Bina Turkler


Ankarada Patlama Calm Artwork Keep Calm Artwork Calm


Ankara Da Patlama 11 Olu 10 Yarali Ankara Dunya Haber


Ankara Kizilay Da Patlama Valilikten Yapilan Resmi Aciklamaya Gore 27 Kisi Hayatini Kaybetti 75 Yarali Var Ankara Buyuk Patlama Istanbul


Giresun Giresun Haber Giresunspor Panosundaki Pin


Dunya Munbic Te Patlama Ankara Haber Dunya Ankara


Ankara Da Apartman Dairesinde Patlama Apartman Daireleri Ankara Evler

Previous
Next Post »